Vino  sa lucrezi alaturi de noi!

Daca te pasioneaza tehnica si compresoarele si ti-ai dorit vreodata sa lucrezi alaturi de noi sa schimbam Romania, atunci acest mesaj este pentru tine.

Daca stii ca poti sa contribui in Sandpex prin expertiza si abilitatile pe care le ai, scrie-ne la adresa de email de la finalul acestui mesaj, si spune-ne rolul, experienta si ce ai putea sa faci alaturi de noi (ca si angajat sau colaborator). Suntem mereu in cautare de oameni extraordinari cu initiativa si experienta.

Cateva lucruri despre cultura SANDPEX:

  • Toti lucram pe obiective masurabile
  • Lucram focusat 5 zile pe saptamana de la 8,30-17: Luni, Marti, Miercuri, Joi si Vineri
  • Trimestrial ne planificam urmatoarele 90 de zile
  • Toti citim si impartasim lucrurile invatate cu ceilalti colegi
  • Avem biroul in Cluj-Napoca

Misiunea noastra este sa ajutam 1000 companii romanesti prin furnizarea unor produse si servicii “premium” prin acordarea de consultanta permanenta de cea mai inalta calitate, fiind conectati la cele mai noi tehnologii din domeniu si  sa construim relatii durabile, reciproc avantajoase cu toti partenerii nostri (fie ei clienti, furnizori, colegi).

Serviciile pe care le oferim in Sandpex sunt la cu totul alt nivel fata de ce ofera majoritatea. Viteza cu care ne miscam este de multe ori de 2 sau de 3 ori mai mare. Capacitatea noastra de a intelege problemele tehnice si de a livra solutii care sa le rezolve nu este intalnita in alte companii similare.

Contacteaza-ne!

Trimite un email la alex.velea@sandpex.ro si raspunde la urmatoarele intrebari:

  1. Care este rolul pe care ti-l doresti?
  2. Ce experienta si ce abilitati ai pe acel rol?
  3. De ce vrei sa colaboram?

Cu cat mai detaliate raspunsurile cu atat mai bine.

Ce urmeaza dupa ce trimiti emailul?

Fiecare email va primi un raspuns din partea noastra in maxim 24 ore. Daca raspunsul este pozitiv te vom ruga sa te programezi la un interviu online de 30 de minute.

Daca dupa acest interviu consideram ca poti fi persoana potrivita, atunci vom avea un interviu detaliat de 2 ore in care vom discuta obiectivele si modalitatile prin care vei putea sa le realizezi.

Daca toate lucrurile sunt bune, atunci iti vom cere sa iti stabilesti un set de obiective pentru primul trimestru impreuna cu bonusurile aferente. Daca performanta este cea asumata (sau aproape de cea asumata) atunci avem inceputul unei prietenii pe termen lung.

Pai si salariu?

Nu exista un salariu fix stabilit pentru nici un rol. Il vom stabili impreuna in functie de experienta ta si rezultatele pe care ti le poti asuma. Nu exista nici o limita atat timp cat plata reflecta rezultatele. Nu exista o cifra corecta pentru toata lumea asa ca nu putem sa dam o astfel de informatie. Insa pot sa te asigur ca ne platim oamenii foarte bine si ca nu incercam sa facem economii la plata oamenilor extraordinari.

Iti multumim si te asteptam !