COMPRESOARE INDUSTRIALE CU SURUB

De cat aer comprimat ai nevoie si la ce presiune de lucru?

Iata intrebarea principala la care trebuie sa raspunzi inainte de a decide ce compresor de aer ai nevoie.
Producerea aerului comprimat incepe cu alegerea compresorului potrivit aplicatiei tale, compresor care sa produca aer comprimat la debitul si presiunea de care ai nevoie, nici mai mult si nici mai putin. Un debit mai mic sau la o presiune insuficienta inseamna imposibilitatea desfasurarii activitatii la capacitatea ceruta, iar un debit de aer mai mare decat necesar implica un cost mai mare. De exemplu ridicarea presiunii de refulare cu 1 bar intr-un sistem aduce cu sine cresterea putetii compresorului cu 6-10 % ceea ce se rasfrange atat intr-un cost energetic mai mare cat si intr-un cost de achizitie al compresorului de aer mai mare.

Cat te costa producerea aerului comprimat ?

Costul de achizitie al unui compresor de aer reprezinta doar doar o mica parte din costul total al producerii aerului comprimat. Costul major este reprezentat de consumul energetic, iar grija fata de energie este azi nu numai o obligatie morala ci si una economica.
Pentru a putea cumpara exact compresorul de care aveti nevoie pentru aplicatia dumneavoastra, va oferim o gama variata de compresoare industriale de aer cu surub atat in varianta de compresor standard, cat si varianta compresor de aer montat pe vas rezervor de aer de 270L sau 500L sau varianta compresor de aer impreuna cu uscator refrigerator montate pe vas rezervor de aer de 270L sau 500L.