Te pasioneaza tehnica?  Ai experienta in service-ul compresoarelor cu surub?

Atunci acest mesaj este pentru tine !

Suntem in cautarea unor colaboratori pentru service-ul compresoarelor cu surub ce le avem in intretinere la clientii nostri din toata tara.

Vrem colaboratori care sa aiba experienta in lucrul cu compresoarele cu surub si care au mai facut interventii service de intretinere si reparatii la compresoarele cu surub (diferite branduri).

Vrem colaboratori care sa se deplaseze doar in judetul unde se gasesc ei (sau cel mult in judetele limitrofe) si unde sa faca interventiile service la compresoarele cu surub ale clientilor nostri.

De ce avem nevoie de tine? Pentru că vrem să fim cei mai buni în domeniu, să ne servim clientii cat mai repede si bine și să cunoastem oamenii minunati din aceasta tara, oameni ca tine !

 

Daca prin expertiza si abilitatile pe care le ai, crezi ca am putea demara o colaborare reciproc avantajoasa, contacteaza-ne la telefon 0755-071989 sau email service@sandpex.ro !

Ce urmeaza dupa ce ne contactezi?

Te invitam la Cluj  sa ne cunoastem si pentru a stabili impreuna conditiile colaborarii si a-ti prezenta compresoarele cu surub ce le comercializam.

* Cazarea si masa pe toata perioada vizitei este in sarcina noastra ca si gazde !

 

Cateva lucruri despre SANDPEX – Divizia Compresoare:

SANDPEX- Divizia Compresoare, companie aflat într-o continua crestere in vânzarea de compresoare cu surub în România, a dezvoltat un model de a face afaceri bazat pe integritate și caracter. Modelul de business creat și implementat de fondatorii acestei companii, este transmis mai departe angajaților. Cheia stă în oameni!

La SANDPEX- Divizia Compresoare, cu toții suntem pasionați de utilaje, iar echipa noastră are o contributie decisiva la imaginea Sandpex, din acest motiv o prioritate este instruirea si dezvoltarea fiecarui membru. Insa nu uitam de echilibru in viata noastra avand grija si de aspectele familiale, sociale, spirituale si fizice !

SANDPEX- Divizia Compresoare are o experiență de peste 15 ani în domeniul furnizării de echipamente fiabile fiind distribuitorul producatorilor germani COMPRAG Gmbh si CONTRACOR Gmbh in Romania. Oferta de compresoare industriale cu surub și instalatii de sablare se regăseste pe site-ul www.sandpex-compresoare.ro .