Covoare tehnice cauciuc

DESCRIERE:
Covorul profesional industrial din cauciuc tip SOLID in module de 91*91 cm (perforat sau plin) este rezistent la uleiuri, ignifug si antistatic fiind recomandat atat in industria alimentara cat si in atelierele mecanice si de sudura.

PRETde la 90 Eur

DESCRIERE:
Covorul profesional industrial din cauciuc tip SANIT este rezistent la substante chimice agresive fiind recomandat in industria alimentara.

PRETde la 80 Eur

DESCRIERE:
Covorul profesional industrial antioboseala tip DECK imbunatateste confortul si siguranta muncitorilor in zonele in care conditiile de munca impun munca in picioare, fiind ignifug clasa B1 si rezistent la majoritatea lichidelor si substantelor chimice industriale.

PRETde la 110 Eur

DESCRIERE:
Covorul profesional industrial antioboseala tip COMFORT in module de 71*79 cm permite adaptarea lungimii covorului la locul de munca specific, prin interconectare.

PRETde la 45 Eur

DESCRIERE:
Covorul profesional industrial antioboseala tip ORTHO este un covor antioboseala asigurand un confort maxim pentru utilizare in mediile uscate cu sarcina scazuta. Disponibil in varianta Standard “coaja de portocala”; varianta Rib “dungi”; varianta Lux cu suprafata in dungi transversale; varianta Lux cu suprafata cu buline si varianta Lux cu suprafata diamant.

PRETde la 40 Eur

DESCRIERE:
Covorul profesional industrial din cauciuc la rola tip FLOOR cu diferite striatii (tip moneda, striatii fine sau late, tip diamant) este foarte rezistent si durabil fiind folosit pentru acoperirea pardoselilor, rafturilor,
meselor de lucru si a altor suprafete din atelierele mecanice. Pe langa industrie pot fi folosite in cladiri administrative, comerciale, ascensoare sau autobuze.

PRETde la 42 Eur