Ai o cabina de vopsit iar calitatea aerului comprimat nu e la nivelul de care ai nevoie ?

Solutia este tratarea aerului comprimat. Prin tratare intelegem atat uscarea aerului comprimat cat si filtrarea acestuia cu diferite tipuri de elemente filtrante pentru a obtine gradul de filtrare de care avem nevoie.

Uscarea aerului comprimat se face cel mai usor cu uscatoarele de aer prin refrigerare ce mentin constant un punct de roua scazut de 3°C pentru indepartarea eficienta a umiditatii. Uscatoarele de aer prin refrigerare Comprag Germania  beneficiaza de un design robust, foarte eficiente din punct de vedere energetic si prietenoase cu mediul (ozone friendly) prin utilizarea agentilor refrigeranti R134a si R404a,  avand capacitati de la 0,4 pana la 18 m3/min.

Filtrarea aerului comprimat poate fi incepand de la filtrare grosiera, filtrare fina, micro filtrare pana la filtrare cu indepartarea uleiului sau filtrare cu carbon activ, fiecare grad de filtrare retinand o anumita marime a particulelor.

Pentru a va ajuta in obtinerea aerului de care aveti nevoie la cabinele de vopsit, DOAR in luna ianuarie avem pentru voi o propunere interesanta la uscatorul de aer prin refrigerare Comprag Germania de 0,4 m3/min la doar 485 eur.

Mai multe detalii despre uscatoarele de aer prin refrigerare Comprag Germania gasiti AICI si AICI despre filtrele de aer Comprag Germania sau trimiteti email la office@sandpex.ro .