PREPARARE / TRATARE aer comprimat

Separator Ciclon

Pret de la 119 Eur

Uscator de aer prin refrigerare

Pret de la 674 Eur

Uscator de aer prin absorbtie

Pret de la 2961 Eur

Filtru retea

Pret de la 125 Eur

Purja automata

Pret de la 68 Eur

Separator apa ulei

Pret de la 160 Eur

De ce aer comprimat tratat de la Sandpex?
✓ Planificare atenta – un sistem dimensionat gresit poate genera cu usurinta costuri uriase pe termen lung. Noi iti oferim o analiza temeinica a sistemului pentru a ne asigura ca aerul este tratat conform cerintelor din fabrica dumneavoastra;

✓ Raport optim intre costuri si beneficii – tratarea aerului comprimat presupune costuri care ar trebui sa produca anumite beneficii. Gama de produse pentru tratarea aerului de la Comprag te asigura ca exista solutii de eficientizare a costurilor pentru fiecare aplicatie.

✓ Calitate “Made in Germany” – Utilizarea materialelor de cea mai inalta calitate si a unui numar redus de piese de uzura te asigura ca sistemele de tratare a aerului comprimat de la Comprag sunt eficiente si de incredere.

Nu tot aerul comprimat este la fel
Aerul comprimat este utilizat in multe industrii: industria textila, prelucratoare de metale si de lemn, alimentara, bauturi, farmaceutica, etc. In functie de domeniul unde utilizati aerul comprimat, se cer diferite clase de calitate si de puritate pentru aerul comprimat. Astfel, veti avea nevoie incepand de la aer comprimat doar uscat si pana la aer comprimat fara ulei sau aer comprimat steril. De exemplu aerul comprimat folosit in industria textila, este neconform utilizarii in industria alimentara sau farmaceutica.
Iata de ce este atat de important sa adaptati tratamentul aerului comprimat in functie de aplicatia unde este el necesar.

In acest sens va oferim o gama variata de componente pentru prepararea si tratarea aerului comprimat astfel incat sa beneficiati de aerul comprimat de care aveti nevoie, la nivelul de puritate necesar pentru aplicatia dumneavoastra.
Nici mai mult, dar nici mai putin, si intotdeauna eficient din punct de vedere al costurilor.